top of page

Keynote-puhujat 

Anchor 1
Tom laine:HENKILÖBRÄNDÄYS JA SOCIAL SELLING - kuinka tuot LinkedInissä esiin omaa asiantuntijuuttasi ja teet sitä kautta myyntiä?

Tom Laine on LinkedInin verkostoitunein suomalainen ja tuntee palvelun mahdollisuudet kenties paremmin kuin kukaan muu Euroopassa. Tom elää niin kuin opettaa – hän itse saa merkittävän määrän myyntiliidejä ja suuren osan uusista asiakkaistaan LinkedInin kautta. Tomin asiakkaita ovat olleet mm. Nokia, UPM, Elektrobit, Ikea, Mercedes Benz ja Louis Vuitton.

Hän on kirjoittanut myös useita kirjoja, viimeisimpänä joulukuussa 2017 ilmestynyt ”Henkilöbrändi” yhdessä Jarkko Kurvisen ja Ville Tolvasen kanssa.

Keynote; Henkilöbrändays ja Social Selling - kuinka tuot LinkedInissä esiin omaa asiantuntijuuttasi ja teet sitä kautta myyntiä?

  • Social Selling LinkedInissä – mitä se tarkoittaa, vaatii ja mahdollistaa

  • Ammatillinen verkostoituminen LinkedInissä – miten ja miksi

  • Myyvän henkilöprofiilin rakenne ja hakukoneoptimointi

  • Vaikuttavien asiantuntija-artikkelien ja tilapäivitysten tuottaminen Linkedinissä, Social Sellingin väline nro. 1.

  • Miten saat liidit kiinni omasta profiilistasi tai tuottamistasi sisällöistä

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä koulutuksessa!

TARJA ÅBERG: eNEMMÄN LÖYTÄÄ, KUN POIKKEAA TIELTÄ
 
Hänen kymmenien vuosien työura ei ole edennyt ihan perinteisesti, vaan heittäytymisen, uteliaisuuden, sattumien ja omien intuitioiden kautta. Tarja on elinikäinen opskelija, joka on hankkinut koulutusta tarpeiden mukaan, sitäkään ei kovin perinteiseen tapaan. Tarja oli mukana kehittämässä, kun tekstiilialalla meni lujaa 70- ja 80 -luvulla. Hän on vuosia mukana lukuisissa erilaisissa kv-kehittämistehtävissä ja koetehtaan vetäjänä Nokia Oyj:n huippuvuosina. Hienoihin kokemuksiin liittyy myös omien kuosien suunnittelu ja niiden myynti. Tarja jakaa oman kokemuksensa pohjalta uskalluksen ja onnistumisen viestiä!
 
Tällä hetkellä Tarja toimii Turun ammattikorkeakoulussa opettajana ja projektipäällikkönä
                                              
tå_kuva_mv.jpg
vesa taatila: Ajattelitko tehdä samaa työtä 50 vuotta?

Perinteinen ajatusmalli työurasta on muuttunut viimeisten vuosikymmenten kuluessa. Työelämän nopeat murrokset globalisaation, teknologisen
kehityksen ja väestön ikääntymisen pyörteissä ovat nostaneet pinnalle jatkuvan oppimisen tarpeen. Tulevaisuudessa meidän tulee sekä hallita työelämän ja tehtävämme perustaidot että jatkuvasti päivittää hetkittäisiä erityisosaamisiamme.

 

Muutos haastaa koulutusjärjestelmämme,
mutta vielä kovemmin jokaisen yksilön. Miten ajattelit pitää huolen siitä, että olet nyt ja tulevaisuudessa työnantajien tai asiakkaiden
haluama erikoisosaaja? 

Vesa on Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja ja innovaatiopedagogiikan dosentti.
 
Yritysmaailmassa hän on työskennellyt projektihallinnan, henkilöstöhallinnon ja osaamisenjohtamisen johtotehtävissä.

Taatilan kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat maailmanluokan käytännön huippuosaamisen luominen ja uusien innovaatioiden tuominen käytäntöön, mm. startup-yrityksiä perustamalla. 

Anchor 2
Anchor 3
bottom of page