top of page

Koulutukset

Anchor 1
KARL-JOHAN SPIIK:stressin ehkäisy valmentavan johtajuuden avulla
Anchor 4
Anchor 4
Mitä jos esihenkilö onkin väärässä?
Ihmiset näkevät asiat eri tavoin? Miksi vain yhden ihmisen näkemys vaikuttaa?
Mitä jos esihenkilön tehtävä olisikin palvella, eikä päättää?


Stressi vähenee, kun ihmiset saavat itse tehdä työtään koskevia päätöksiä. Kiire talttuu, kun jokainen pystyy itse vaikuttamaan omaan työhönsä ja saa tukea ylempää.

Kyse on valmentavasta johtamisesta!

Esityksessä käsitellään mm. seuraavia aiheita
-    Mitä tarkoittaa yhdessä suunnittelu?
-    Miten itseohjautuvia tiimejä synnytetään ja johdetaan? 
-    Mitä on jaettu johtajuus ja miksi se vähentää kiirettä?
-    Mitä tekemistä stressillä on kiireen ja johtamisen kanssa?

Karl-Johan on luonut yhdessäohjautuva tiimi verkkokurssin ja kirjan ensimmäisenä Suomessa. Karl-Johan jatkaa yhteisöohjautuvuuden ja sen työkalujen kehittämistä nykymaailman tarpeisiin. Syksyllä 2022 julkaistu kirja jaettu johtajuus kertoo ketterästä johtamisesta, ratkaisukeskeisyydestä ja miten häpeä ja syyllistäminen ovat haasteita.
Kalle Moi Tyylikäs.jpg
tanja uusitalo: mistä on paskat pomot tehty?

Tanja Uusitalo on rohkea työelämän uudistaja sekä uuden sukupolven johtaja. Suorasanaisuudestaan tunnettu Tanja lähestyy työhyvinvoinnin kannalta kriittisen tärkeää aihetta tarinoiden ja esimerkkien kautta: millaista on tosielämän huono johtaminen ja mitä sille voi tehdä.

Tanja Uusitalo.jpg
juhA LEINO:
PALAUTUMINEN OMAN TYÖKUNNON EDISTÄMISESSÄ

Voimamaisteri Juha Leino pääsee ääneen GTLoimaan kolmantena kouluttajana. Hänen aiheensa käsittelee paljon laiminlyötyä, mutta sitäkin tärkeämpää teemaa: nimittäin palautumisen merkitystä työkyvyn taustalla.

Tässä koulutuksessa uidaan suoraan syvään päätyyn ilman kellukkeita. Ainakin palautumisen näkökulmasta! Mistä kehon pitää oikein palautua? Mitä fysiologisia ilmiöitä stressin taustalla on? Miksi siitä stressistä ylipäätään jaksetaan jauhaa?

Juhan koulutuksessa saat vastauksen edellä mainittuihin kysymyksiin.

 

Ihmisiä työkseen liikuttava Juha on opiskellut fysiologiaa ja genetiikka Turun yliopistolla. Nykyajan hektinen elämäntyyli asettaa paljon haasteita ihmisen jaksamiselle: Elämä on aikataulutettu minuutilleen ja pitäisi olla yhtä aikaa kolmessa eri paikassa. Kloonausta ei vielä ole keksitty ja resurssit ovat aina rajalliset.

Valokuva henkilöltä Niina (1).jpg
Anchor 2
Anchor 3
Loimaan seudun nuorkauppakamari
jcilogomv.jpg
bottom of page