top of page

Keynote-puhujat 

Anchor 1
ANU KUISTIALA: MIELEN TAIDOT - MENESTYKSEN AVAIN -
Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluat päästä huipulle? Entä miten jokainen voi purkaa omia rajoittavia uskomuksiaan? 
Anu Kuistiala on MTV Uutisten entinen päätoimittaja ja sisältöjohtaja. Nykyinen itsenäinen johtajanainen ja tietokirjailija.
Anulla  on pitkä kokemus vaativista esimiestehtävistä ja halua jakaa oppimaansa. Vain tuntemalla itsensä voi menestyä. Anu myös kertoo, mitä ei kannata tehdä. Siitäkin on kokemusta.
Anun erityisalaa ovat esimiestyö, johtaminen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Mielen taidot ovat kaiken menestyksen avain. Kun muutat ajatuksesi, muutat elämäsi. 
Anu tietää mistä puhuu. Hän on menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. Hän on tehnyt työtä, joka on samanaikaisesti kiehtovaa, palkitsevaa ja kuluttavaa.
Kaikki ei ole ollut helppoa, mutta Anu on oppinut, miten vaikeudet voitetaan. Peloista selviää kulkemalla niitä kohti. Tärkeintä on luopua liiallisesta itsekriittisyydestä ja uskaltaa tarttua tilaisuuksiin. Asiat pitää ottaa omiin käsiin eikä tyytyä istumaan takapenkillä. 
ANUK.jpg
ILONA YLINAMPA:
KASVUN TIELLÄ KOTIMAISISTA KASVUYHTIÖISTÄ KANSAINVÄLISIIN PÖRSSIYHTIÖIHIN  - MITÄ OLEN OPPINUT BISNEKSESTÄ, PERIKSIANTAMATTOMUUDESTA JA JOHTAMISESTA. 
Ilona Ylinampa toimii Fujitsu Finlandin varatoimitusjohtajana. Hänellä on laaja kokemus IT- ja teknologialiiketoiminnasta kotimaisista kasvuyrityksistä kansainvälisiin yrityksiin.  Ylinampa on myös palkittu valtakunnallisesti Vuoden Myynnin Johtajana 2019 ja valittu Suomen TOP 100 IT Vaikuttajaksi 2021.  Lisäksi hän toimii mm. Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIAn hallituksen varapuheenjohtajana, Tietotekniikan tutkimussäätiön, Idea Groupin ja Document Housen hallituksissa sekä Teknologiateollisuuden Innovaatio- ja Kilpailukykytyöryhmässä. 
 
Ylinampan intohimona on siirtää teknologiaratkaisuja liiketoiminnan hyödyksi ja rakentaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaiden kanssa yhdessä yksikkönsä kanssa. Hän haluaa haastaa sekä sisäiset että ulkoiset ihmiset ajattelemaan laatikon ulkopuolella, olemaan luova ja avoin uusille ideoille ja toimittamaan erinomaisia ratkaisuja.

 
003_20x20 (2).jpg
ATIK ISMAIL:
JalkapaLLOLEGENDAN ELÄMÄNKAARI
- ÄLÄ PELKÄÄ
EPÄONNISTUa
Suomen yksi tunnetuimpia jalkapallolegendoja kertoo keynote-puheenvuorossaan elämänkaarensa uskomattomista vaiheista. 

"Saa olla laiska, sillä edesmennyt ystäväni, Suuri ajattelija sekä kynän taitava käyttäjä Jukka Virtanen sanoi, että luovuus syntyy usein levossa."

Atik sanoo: ole Rohkea, ole avoin. Tartu haasteisiin. Älä pelkää epäonnistumisia. Anna anteeksi itsellesi. Annetaan uskalluksen ja elämän kasvattaa itseämme, jotta näkisimme täältäkin kauemmas.
Sukella unelmiin ja haaveisiin. Kahlaa hyvässä vedessä. Kävele sillan luokse. Huomaat, että toisella puolella joku ojentaa käden. Se voit olla Sinä. Usko hyvään. Se saapuu silloin, kun sitä ei odota. Tee toiveistasi totta. Ne eivät vaadi suuria tekoja.
Sano: Elämä on lahja.
FB_IMG_1632982318206.jpg
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page